tumblr hit tracking tool

Molnet

Netigate lanserar ny rapportfunktion

Av Niklas Olsson 2019-04-08
Detta innebär att det är enklare än någonsin att bryta ned feedbackdata för att analysera specifika grupper, strukturera presentationen av sina insikter samt att dela resultaten med rätt personer.
Netigate lanserar stor uppgradering i sin rapportfunktion. Det är design och funktionalitet som uppdaterats av Europas ledande leverantörer av molnbaserde lösningar för feedbackhantering.

Den nya rapportfunktionen är nu tillgänglig för samtliga av Netigates kunder och erbjuder enklare och snabbare sätt att utvinna insikter ur insamlad data, tillsammans med en ökad flexibilitet i hur denna data kan användas.

Kundernas input har varit avgörande i utformandet av rapportfunktionen

Detta innebär att det är enklare än någonsin att bryta ned feedbackdata för att analysera specifika grupper, strukturera presentationen av sina insikter samt att dela resultaten med rätt personer.

Anpassningsbar rapport

“Vår nya rapport låter dig sätta upp din analys på det sätt som passar dig bäst” säger Marie Nilsson, UX Lead på Netigate. “Vi har tagit fram den nya rapportfunktionen med fokus inte bara på användarvänlighet, utan utifrån att den även ska bespara användaren tid.” 

Flera nya funktioner

Netigates nya rapport är optimerad för att kunna hantera stora mängder data, det finns ingen gräns för hur många nivåer av nedbrytningar och extra serier som kan läggas till. Det betyder att tex ett multi-nationellt företag enkelt kan bryta ned sina resultat på enskilda kontor och produktgrupper för att följa hur NPS utvecklas i relation till företagets mål. 

Några av de viktigaste funktionerna i den nya rapporten är:

  • Möjlighet att dela flera versioner av en rapport i ett valt format och ladda ned eller maila en realtidsuppdaterad version av dessa.

  • Filtrering av tidigare resultat, baserat på fasta eller rullande tidserier (tex senaste tre månader). Jämför resultat per vecka, månad, kvartal eller valfri tidsperiod.

  • Djupanalys av enskilda svar eller utvalda grupper, Sök, filtrera eller sortera respondenter. Du kan även se, exportera eller radera svar från enskilda respondenter. 

Netigate bjöd tidigt in kunder för feedback i research- och testarbetet med den nya rapporten. 

“För oss som produkteam var det viktigt att bjuda in kunder tidigt i utvecklingsarbetet.” förklarar Marie Nilsson, “Deras input har varit avgörande i utformandet av en rapportfunktion som ska fungera för företag av alla storlekar.”