tumblr hit tracking tool

Hosting

Telia avvecklar ISDN DUO

Av Mats Holmström 2013-10-28
Många företag är i samma situation så det är bra att vara ute i god tid för att slippa hamna i tidsnöd.
Under 2014 kommer Telia att stänga ner tjänsten ISDN DUO. Det innebär att de företag som har den anslutningen till sina företagsväxlar måste byta till en annan lösning.

Många företag är i samma situation så det är bra att vara ute i god tid för att slippa hamna i tidsnöd. Många nya alternativ som IP-telefoni är ett fulvärdigt alternativ till den idag föråldrade standarden ISDN DUO. Dessutom finns många nya tekniker för att knyta samman mobil telefoni med serverlösningar och voicemail.

Ett annat alternativ som blivit alltmer populärt den senaste tiden är telefoni med öppen källkod, ett nätverk av SIP-telefoner och Asterisk-mjukvara är ofta inte bara mer prispressat än standardpaket, utan även mer anpassningsbart och den öppna källkoden ger fullständig insyn i något som för många bolag är själva blomomloppet i verksamheten.

den öppna källkoden ger fullständig insyn i något som för många bolag är själva blomomloppet i verksamheten.

Telemission är ett av företagen som idag erbjuder en komplett lösning, oavsett om det gäller fast, mobil eller IP-telefoni och erbjuder därtill kostnadsfri rådgivning. För öppen telefoni med Asterisk-mjukvara är det lämpligast att vända sig till systemleverantör Jan Sell på YASK Systemkonsult.